Podcasts
New Business Radio
Let's Talk Business #673 - Duurzaam- en lekker eten een norm op de werkvloer?

Let's Talk Business #673 - Duurzaam- en lekker eten een norm op de werkvloer?
door De Radiofabriek
Lengte 0 h 43 m
CIRFOOD is geen standaard cateraar. Met het motto 'Feed the Future' bouwen zij aan duurzame foodconcepten voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hun kracht? Sterke partnerships, maatwerk en een focus op vitaliteit, beleving en impact. Duurzaamheid is hot, maar hoe zorg je ervoor dat het ook écht beklijft in de bedrijfscatering? CIRFOOD laat zien dat plantaardig eten, lokale ingrediënten en het Mediterrane dieet niet alleen gezonder zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamer voedselsysteem en een vitale werkvloer. In deze uitzending van Let's Talk Business hoorde je hoe CIRFOOD vanuit Italië is uitgegroeid tot een koploper in duurzame foodservice in Nederland. Hoe bouwen zij met klanten aan toekomstgerichte concepten? Wat betekent 'Feed the Future' in de praktijk en waarom won CIRFOOD onlangs de allereerste 'Lunch Cultuur Award'? Fabienne de Vries sprak met Stefano Teatini (CEO), Pieter Vader (marketing- en duurzaamheidsmanager) en Shalane Kraijema (International Head of Product & Concept). De centrale vraag die aan bod kwam: Zijn bedrijfscateraars de nieuwe veranderaars op de werkvloer? Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt doorBaaz.nl.