Skip to Content
Series
Keuringsdienst van Waarde
Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde

door NPO Luister / KRO-NCRV

Elke maandag praten Marijn en Ersin je bij wat je moet weten over je eten! Ruim twintig jaar Keuringsdienst van waarde. Elk winkelschap aanleiding voor avontuur. Nu een nieuw recept: de podcast. Met net dat beetje extra, en een kijkje in eigen keuken. Zodat je nog beter weet wat je in je winkelwagen stopt, en wat niet. 🎧 Nu alvast verder luisteren? Dat kan gratis via NPO Luister (https://npo.nl/luister/podcasts/1291-keuringsdienst-van-waarde). 📺 Kijk alle afleveringen van de Keuringsdienst van Waarde terug via NPO Start (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde). ✉️ Wil jij een boodschap achterlaten voor Jojanneke? Mail dan naar kvw@kro-ncrv.nl. 📸 Check onze laatste nieuwtjes via Instagram (https://www.instagram.com/keuringsdienst_van_waarde/).

Afleveringen


Hoe komt een zalm aan zijn kleur?

Marijn en Anker zijn afgereisd naar Noorwegen om daar een ware kleurenwaaier voor zalmen aan te treffen. Bekijk hier (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde/seizoen-25/keuringsdienst-van-waarde_88/afspelen) de aflevering over zalmkleur Bekijk hier (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde/seizoen-19/biologische-zalm) de aflevering over biologische zalm Bekijk hier (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde/seizoen-15/eten-van-morgen-vis/afspelen) de aflevering over eten van morgen: vis

28 juli 2025


Wat doet 25% water in je kipfilet?

Ersin en Maarten duiken in het meeste populaire ingrediënt van de levensmiddelenindustrie: water Bekijk hier de aflevering over ham (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde/seizoen-3/ham_1/afspelen) Bekijk hier de aflevering over waterkip (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde/seizoen-23/keuringsdienst-van-waarde_38/afspelen) Bekijk hier de aflevering over culinair vlees (https://npo.nl/start/serie/keuringsdienst-van-waarde/seizoen-18/culinair-vlees/afspelen)

21 juli 2025