Podcasts
Wat Schaft de Podcast
#83 Toetjes met Rutger Bakt
#83 Toetjes met Rutger Bakt

#83 Toetjes met Rutger Bakt

door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

Lengte 1 h 10 m

De een leeft er de hele maaltijd naartoe, de ander slaat het liever over. Het toetje zorgt voor een scheiding van de geesten aan tafel. Jeroen en Jonas zijn kaaskiezers en toetjesmijders. Toen ze de toetjesbijbel van Rutger van den Broek echter onder ogen kregen was hun interesse gewekt. De eerste winnaar van Heel Holland Bakt schrijft enthousiast, duidelijk en grondig. En dus werd Rutger uitgenodigd.

De heren houden het ruim 70 minuten met elkaar uit en gaan hopjesvla naar crème brûlée en van Parijse patissiers naar verschillende soorten Vanille. Over dat laatste zijn ze het ook eens: geen verschil. Rutger houdt van lekker veel recepten en die krijg je dus ook. Er zijn zelfs recepten die Jonas en Jeroen gaan proberen. Het moet niet gekker worden.

Alle recepten en informatie van deze aflevering staan in de shownotes.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Afleveringen in deze podcast

#156 Bánh Mì (Maggi)

#156 Bánh Mì (Maggi)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar

#155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#154 UI (online kookclub Discord)

#154 UI (online kookclub Discord)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#153 Briljante Bonen / Gevulde koek / Broodje gezond

#153 Briljante Bonen / Gevulde koek / Broodje gezond

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#152 Merijn van Berlo van Choux (zomerwijnen)

#152 Merijn van Berlo van Choux (zomerwijnen)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#151 Asperges / Restaurant nostalgie / Tompouce

#151 Asperges / Restaurant nostalgie / Tompouce

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#150 Gezond eten met Dr Elise (gezonde swaps)

#150 Gezond eten met Dr Elise (gezonde swaps)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#149 Chutney / Rendang / Tempura

#149 Chutney / Rendang / Tempura

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#148 Lasagne (Omakase)

#148 Lasagne (Omakase)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#147 Schiaciatta / Vissaus / Saucijzenbroodje

#147 Schiaciatta / Vissaus / Saucijzenbroodje

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)

#146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India

#145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#144 Airfryer (kookboeken publiceren)

#144 Airfryer (kookboeken publiceren)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier

#143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#142 Focaccia (baktips)

#142 Focaccia (baktips)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#141 Kookbijbels  / Popcorn / Flaky zout

#141 Kookbijbels  / Popcorn / Flaky zout

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#140 Boerenkool (met worst)

#140 Boerenkool (met worst)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#139 Vegan paté / Loaded Nacho's / Uiensoep

#139 Vegan paté / Loaded Nacho's / Uiensoep

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#138 Mole (Mezcal)

#138 Mole (Mezcal)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#137 Foodtrends / CDMX / Bitterballen

#137 Foodtrends / CDMX / Bitterballen

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

Bekijk meer