Skip to Content
Podcasts
Wat Schaft de Podcast
#154 UI (online kookclub Discord)
#154 UI (online kookclub Discord)

#154 UI (online kookclub Discord)

door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

Lengte 0 h 47 m

De ui is misschien wel het meest gebruikte ingrediënt in de wereldkeuken, maar toch denken we er zelden bij na. In deze aflevering duiken Jeroen en Jonas diep in de wereld van dit veelzijdige bolgewas dat al 7000 jaar op ons menu staat.

Van karameliseren tot frituren, van rauw tot ingelegde ringen - ontdek waarom de ui de stille held is in bijna elk gerecht. Jeroen en Jonas bespreken de verschillende soorten uien, hun unieke eigenschappen en hoe je ze het beste kunt bereiden. Daarnaast delen ze hun favoriete ui-gerechten, van een klassieke Franse uiensoep tot scallion pancakes en bhajis. Trek je snijplank maar tevoorschijn, want na deze aflevering kijk je nooit meer hetzelfde naar dit alledaagse ingrediënt.

Shownotes

Bij elke aflevering maken we uitgebreide shownotes, met informatie uit de podcast en links naar recepten. De shownotes staan op: watschaftdepodcast.com.

Word lid van de Brigade

Als lid van De Brigade krijg je een advertentievrije podcast met exclusieve content, toegang tot onze online kookclub, kortingen, winacties en steun je de podcast. Word lid via: petjeaf.com/watschaftdepodcast.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Afleveringen in deze podcast

#161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado

#161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#160 Paella (Koken op open vuur)

#160 Paella (Koken op open vuur)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#159 Churros, flan & hotdog

#159 Churros, flan & hotdog

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#158 Zeewier (Zeewierboerderij)

#158 Zeewier (Zeewierboerderij)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#157 Troebel / Pom Tajer / Miso

#157 Troebel / Pom Tajer / Miso

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#156 Bánh Mì (Maggi)

#156 Bánh Mì (Maggi)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar

#155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#154 UI (online kookclub Discord)

#154 UI (online kookclub Discord)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#153 Briljante Bonen / Gevulde koek / Broodje gezond

#153 Briljante Bonen / Gevulde koek / Broodje gezond

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#152 Merijn van Berlo van Choux (zomerwijnen)

#152 Merijn van Berlo van Choux (zomerwijnen)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#151 Asperges / Restaurant nostalgie / Tompouce

#151 Asperges / Restaurant nostalgie / Tompouce

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#150 Gezond eten met Dr Elise (gezonde swaps)

#150 Gezond eten met Dr Elise (gezonde swaps)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#149 Chutney / Rendang / Tempura

#149 Chutney / Rendang / Tempura

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#148 Lasagne (Omakase)

#148 Lasagne (Omakase)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#147 Schiaciatta / Vissaus / Saucijzenbroodje

#147 Schiaciatta / Vissaus / Saucijzenbroodje

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)

#146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India

#145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#144 Airfryer (kookboeken publiceren)

#144 Airfryer (kookboeken publiceren)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier

#143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#142 Focaccia (baktips)

#142 Focaccia (baktips)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

Bekijk meer