Skip to Content
Podcasts
Wat Schaft de Podcast
#172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese
#172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese

#172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese

door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

Lengte 0 h 23 m

In deze aflevering duiken Annie, Jesse en Jeroen in drie heel verschillende, maar even smakelijke onderwerpen. Annie herontdekt een klassiek Zwitsers ontbijt dat al meer dan een eeuw meegaat. Jesse bespreekt De Syrische Keuken van Imad Alarnab. En Jeroen reist culinair af naar Napels, waar hij een mysterieuze “tomaatloze” pastasaus ontdekt die meer met uiensoep te maken heeft dan je zou denken.

Shownotes

Bij elke aflevering maken we uitgebreide shownotes, met informatie uit de podcast en links naar recepten. De shownotes staan op: watschaftdepodcast.com.

Word lid van de Brigade

Als lid van De Brigade krijg je een advertentievrije podcast met exclusieve content, toegang tot onze online kookclub, kortingen, winacties en steun je de podcast. Word lid via: petjeaf.com/watschaftdepodcast.

 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Afleveringen in deze podcast

#177 Kerst 2025

#177 Kerst 2025

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#176 Olijfolie oogst, boeken voor foodies en wintergerechten

#176 Olijfolie oogst, boeken voor foodies en wintergerechten

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#175 Chocolade

#175 Chocolade

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#174 Sauce Veronique,  Mont d’or en het luisteraarsonderzoek

#174 Sauce Veronique, Mont d’or en het luisteraarsonderzoek

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#173 Biefstuk

#173 Biefstuk

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese

#172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#171 Nasi Goreng

#171 Nasi Goreng

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#170 Italiaans Rood, Saoto en wildplukken

#170 Italiaans Rood, Saoto en wildplukken

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#169 Döner Kebab

#169 Döner Kebab

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing

#168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest

#167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#166  Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun

#166 Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#165 Ovens

#165 Ovens

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants

#164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#163 Bakkeljauw

#163 Bakkeljauw

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#162 6 jaar Wat Schaft de Podcast

#162 6 jaar Wat Schaft de Podcast

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado

#161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#160 Paella (Koken op open vuur)

#160 Paella (Koken op open vuur)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#159 Churros, flan & hotdog

#159 Churros, flan & hotdog

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

#158 Zeewier (Zeewierboerderij)

#158 Zeewier (Zeewierboerderij)

Jonas Nouwen & Jeroen Doucet

ui.globals.release_type.podcast

Bekijk meer

DPG Media

© 2025 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden

KvK Nummer: 34172906

BTW Nummer: NL810828662B01