Podcasts
Eten wat de podcast
Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.
Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.

Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.

door Eten wat de podcast

Lengte 0 h 38 m

Mr. Jack’s. Nog een keer: Mr. Jack’s. Ja, je leest het goed. Eten wat de podcast heeft hart voor de zaak en besloot dit iconische en tevens beruchte restaurant te bezoeken. Een heuse special over misschien wel de meest gore toko van heel Utrecht. Een paar willekeurige vragen die worden beantwoord in de podcast:

 Verkopen ze daar nog steeds 5 euro pizza's? Waarom zijn de ramen altijd kapot? Moet je er nu wel of niet een grill Aristoteles eten? Er is ook een Mr. Jack’s in Nijmegen; hoe zit dat? Hoe vaak wordt plastic druivenversiering schoongemaakt? Zou het kunnen dat de wc wordt gebruikt als afwerkplek? Maar vooral: hoe kan het dat Mr. Jack’s na al die jaren nog steeds bestaat?

Vier met ons mee

Deze 101e aflevering van Eten wat de podcast is een feest, en we nodigen al onze luisteraars uit om met ons mee te vieren! Deel je favoriete momenten uit de podcast opInstagramén steun ons doorVriend van de Show te worden ophttps://vriendvandeshow.nl/etenwatdepodcast, en blijf samen met ons de bruisende culinaire scene van Utrecht verkennen.

Versterk je merk met Eten wat de podcast!

Ben je op zoek naar een unieke kans om je bedrijf, (horeca-)evenement, of culinaire producten te promoten? Adverteer dan bijEten wat de podcast!

Onze podcast bereikt een breed publiek van duizenden culinaire liefhebbers en foodies in Utrecht en ver daarbuiten, die gepassioneerd zijn over alles wat met eten en drinken te maken heeft. Door te adverteren op onze podcast krijg je direct toegang tot een betrokken gemeenschap die geïnteresseerd is in culinaire trends, lokale hotspots, en innovatieve eetervaringen. Goed, of slecht. Origineel of stom, en alles er tussen in.

Met onze op maat gemaakte advertentiemogelijkheden kunnen wij jouw boodschap naadloos integreren in onze inhoud, wat zorgt voor maximale impact en resonantie bij onze luisteraars. We krijgen met regelmaat reacties op onze sponsorships. Dat wil jij toch ook?Mail ons!

Besproken horeca:

Mr Jacks - Voorstraat 59.

 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Afleveringen in deze podcast

9IJS vs. Can’s Buns – wat eet je liever in Utrecht?

9IJS vs. Can’s Buns – wat eet je liever in Utrecht?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

De mini-mini-mini Ramen-special: Takumi en Utrecht Ramen

De mini-mini-mini Ramen-special: Takumi en Utrecht Ramen

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Twee uitersten in Utrecht: De Apotheek & Indonesia Asli

Twee uitersten in Utrecht: De Apotheek & Indonesia Asli

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Aankondiging: Italiaanse proeverij – exclusief voor vrienden van de show! 🇮🇹

Aankondiging: Italiaanse proeverij – exclusief voor vrienden van de show! 🇮🇹

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Mediterraans Utrecht: restobar Vivid en livemuziek bij Paloma!

Mediterraans Utrecht: restobar Vivid en livemuziek bij Paloma!

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Een culinair avontuur in... De Bilt (ja, dat kan!)

Een culinair avontuur in... De Bilt (ja, dat kan!)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Nu al het beste restaurant van 2025? (+ Longhorn Bar & Grill!)

Nu al het beste restaurant van 2025? (+ Longhorn Bar & Grill!)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Wat mist Utrecht op eetgebied? En wat verdienen we met onze podcast?

Wat mist Utrecht op eetgebied? En wat verdienen we met onze podcast?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Daar worden we best vrolijk van: Nikos & vegan snackbar Last Vegas

Daar worden we best vrolijk van: Nikos & vegan snackbar Last Vegas

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Is bistro Rooie Nel een special waard?

Is bistro Rooie Nel een special waard?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest

Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Champagne-special: dit moet je drinken tijdens de feestdagen! (met De Vinotheek)

Champagne-special: dit moet je drinken tijdens de feestdagen! (met De Vinotheek)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Heimat: is dit hét restaurant van 2024?

Heimat: is dit hét restaurant van 2024?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Fine dining vs Turkse pizza: Pand 33 & Bakkerij Funda

Fine dining vs Turkse pizza: Pand 33 & Bakkerij Funda

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Kennismaken met de Afrikaanse keuken via Lageto en Ebony AfroKitchen

Kennismaken met de Afrikaanse keuken via Lageto en Ebony AfroKitchen

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Een robotober of zwembadglijbaan? Selamat Makan en Warmoes

Een robotober of zwembadglijbaan? Selamat Makan en Warmoes

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.

Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Buren: Restaurant De Klub & WOK! Asian Streetfood (100e aflevering!)

Buren: Restaurant De Klub & WOK! Asian Streetfood (100e aflevering!)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Typisch Randstedelijk? Rabarber en NAR Café der Kunsten

Typisch Randstedelijk? Rabarber en NAR Café der Kunsten

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Restaurant Maeve: van nieuwkomer tot Michelinster in twee jaar

Restaurant Maeve: van nieuwkomer tot Michelinster in twee jaar

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Bekijk meer