Podcasts
Eten wat de podcast
Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest
Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest

Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest

door Eten wat de podcast

Lengte 0 h 48 m

Zijn themarestaurants een geconcentreerde explosie van smaak of een eenrichtingsweg naar culinaire eentonigheid? In deze aflevering van Eten wat de podcast zoeken Ger en Jelle het antwoord. Of eigenlijk: doen ze een ietwat laffe poging, want is een vleesrestaurant wel echt een themarestaurant? Of moet je daar verplicht iets extra's aan toevoegen?

Goed, we beginnen onze reis bij Meat & More, het vleesrestaurant in de Mariastraat met een naam die wel wat creatiever had gekund. Verdwalen we in een zee van biefstuk of is dit een verborgen parel voor de karnivoor? En wat vinden wij (en jullie!) van biertaps aan tafel?

Daarna stappen we binnen bij Oh Crepe, waar de Franse pannenkoek centraal staat. Worden we getrakteerd op een authentieke Parijse ervaring of blijft het bij een slap aftreksel? Ger deelt zijn ervaringen en onthult of hij het verschil kent tussen galettes en crêpes.

Maar er is meer!

Naast deze smakelijke recensies duiken we in het laatste Utrechtse horecanieuws. Welke restaurants sluiten hun deuren en welke nieuwe hotspots verschijnen aan de horizon? We bespreken het allemaal!

En we heffen het glas op onze nieuwe Vrienden van de Show! Bedankt voor jullie steun, @marjolein67, @rogier, @bariswanschers, @jeanne9, @jade12, marek1, klaasoudman, thijsenmarijevanderhaar, maurice13 en levizimmerman!

Mis deze aflevering niet!

Abonneer je op Eten wat de podcast via je favoriete podcast app en volg ons op Instagram (@etenwatdepodcast) voor het laatste nieuws en interactieve polls.

Word Vriend van de Show!

Steun je Eten wat de Podcast en wil je meer? Word dan Vriend van de Show! Voor slechts een paar euro per maand krijg je toegang tot exclusieve bonusafleveringen en help je ons om deze podcast te blijven maken! Ga naar vriendvandeshow.nl/etenwatdepodcast en word vandaag nog Vriend van de Show!

Abonneer je op Eten wat de podcast via je favoriete podcast app en bezoek onze website etenwatdepodcast.com voor meer informatie.

Meat & More: Mariastraat 8, 3511 LP Utrecht

Oh Crepe: Burgemeester Reigerstraat 25, 3581 KK Utrecht

 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Afleveringen in deze podcast

9IJS vs. Can’s Buns – wat eet je liever in Utrecht?

9IJS vs. Can’s Buns – wat eet je liever in Utrecht?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

De mini-mini-mini Ramen-special: Takumi en Utrecht Ramen

De mini-mini-mini Ramen-special: Takumi en Utrecht Ramen

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Twee uitersten in Utrecht: De Apotheek & Indonesia Asli

Twee uitersten in Utrecht: De Apotheek & Indonesia Asli

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Aankondiging: Italiaanse proeverij – exclusief voor vrienden van de show! 🇮🇹

Aankondiging: Italiaanse proeverij – exclusief voor vrienden van de show! 🇮🇹

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Mediterraans Utrecht: restobar Vivid en livemuziek bij Paloma!

Mediterraans Utrecht: restobar Vivid en livemuziek bij Paloma!

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Een culinair avontuur in... De Bilt (ja, dat kan!)

Een culinair avontuur in... De Bilt (ja, dat kan!)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Nu al het beste restaurant van 2025? (+ Longhorn Bar & Grill!)

Nu al het beste restaurant van 2025? (+ Longhorn Bar & Grill!)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Wat mist Utrecht op eetgebied? En wat verdienen we met onze podcast?

Wat mist Utrecht op eetgebied? En wat verdienen we met onze podcast?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Daar worden we best vrolijk van: Nikos & vegan snackbar Last Vegas

Daar worden we best vrolijk van: Nikos & vegan snackbar Last Vegas

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Is bistro Rooie Nel een special waard?

Is bistro Rooie Nel een special waard?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest

Themarestaurants Meat & More en Oh Crepe getest

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Champagne-special: dit moet je drinken tijdens de feestdagen! (met De Vinotheek)

Champagne-special: dit moet je drinken tijdens de feestdagen! (met De Vinotheek)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Heimat: is dit hét restaurant van 2024?

Heimat: is dit hét restaurant van 2024?

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Fine dining vs Turkse pizza: Pand 33 & Bakkerij Funda

Fine dining vs Turkse pizza: Pand 33 & Bakkerij Funda

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Kennismaken met de Afrikaanse keuken via Lageto en Ebony AfroKitchen

Kennismaken met de Afrikaanse keuken via Lageto en Ebony AfroKitchen

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Een robotober of zwembadglijbaan? Selamat Makan en Warmoes

Een robotober of zwembadglijbaan? Selamat Makan en Warmoes

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.

Mr. Jack’s verdiende een special. Vonden wij.

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Buren: Restaurant De Klub & WOK! Asian Streetfood (100e aflevering!)

Buren: Restaurant De Klub & WOK! Asian Streetfood (100e aflevering!)

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Typisch Randstedelijk? Rabarber en NAR Café der Kunsten

Typisch Randstedelijk? Rabarber en NAR Café der Kunsten

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Restaurant Maeve: van nieuwkomer tot Michelinster in twee jaar

Restaurant Maeve: van nieuwkomer tot Michelinster in twee jaar

Eten wat de podcast

ui.globals.release_type.podcast

Bekijk meer