Podcasts
De Stamtafel – Dé podcast over Gastvrijheid
Amber, Meike en Anne-Linde van De Rooi Pannen Tilburg over Wanneer alles tegelijk gebeurt: stress of succes in de horeca? | S16E07
Amber, Meike en Anne-Linde van De Rooi Pannen Tilburg over Wanneer alles tegelijk gebeurt: stress of succes in de horeca? | S16E07

Amber, Meike en Anne-Linde van De Rooi Pannen Tilburg over Wanneer alles tegelijk gebeurt: stress of succes in de horeca? | S16E07

door Jeannine Sok

Lengte 0 h 37 m

Samenvatting:

Druk, drukker, drukst – en dan gaat het mis

Een zonnige middag, een vol terras en een serveerster die nét te laat bij een ongeduldige gast aankomt. Een reservering die in het systeem staat, maar nergens te vinden is. Of die ene gast die aan het verkeerde tafeltje plaatsneemt en het hele schema in de war gooit. Klinkt bekend?

In deze aflevering van De Stamtafel gaat host Jeannine Sok in gesprek met Amber Lammertse, Meike van Ravenstein en Anne-Linde van Rijckevorsel over de dagelijkse realiteit in de horeca. Hoe ga je om met onverwachte situaties? Hoe houd je je team scherp zonder dat de sfeer onder druk komt te staan?

Snel schakelen of gestructureerd werken?

Soms lijkt het alsof er maar twee opties zijn: rennen en vliegen óf alles strak organiseren. Maar de werkelijkheid ligt ergens in het midden. De gasten bespreken hoe je als ondernemer balans vindt tussen improviseren en plannen. Wat doe je als een reservering misloopt? Of als een gast met een grote mond je personeel uitdaagt?

De sleutel: eigenaarschap in je team

Een goed draaiende zaak staat of valt met de mensen die er werken. Hoe zorg je ervoor dat je team zich verantwoordelijk voelt en niet alleen ‘opdrachten uitvoert’? Amber, Meike en Anne-Linde delen praktische tips om medewerkers meer eigenaarschap te geven, zodat ze zelf beslissingen durven nemen als de druk toeneemt.

Afleveringen in deze podcast

Amber, Meike en Anne-Linde van De Rooi Pannen Tilburg over Wanneer alles tegelijk gebeurt: stress of succes in de horeca? | S16E07

Amber, Meike en Anne-Linde van De Rooi Pannen Tilburg over Wanneer alles tegelijk gebeurt: stress of succes in de horeca? | S16E07

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Rust en duidelijkheid is óók gastvrijheid | De Stamtafel met Philip Mertens | S16E6

Rust en duidelijkheid is óók gastvrijheid | De Stamtafel met Philip Mertens | S16E6

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Gastvrijheid & Generatie Z: Werken in de Horeca en Groothandel | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event

Gastvrijheid & Generatie Z: Werken in de Horeca en Groothandel | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

“Mensen willen niet veranderd worden, ze willen gezien worden” — Pepijn Boer over verbindend leiderschap | S16E05

“Mensen willen niet veranderd worden, ze willen gezien worden” — Pepijn Boer over verbindend leiderschap | S16E05

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Eva Koks - opleidingscoördinator bij De Rooi Pannen Tilburg over gastvrijheid in het Onderwijs | S16E04

Eva Koks - opleidingscoördinator bij De Rooi Pannen Tilburg over gastvrijheid in het Onderwijs | S16E04

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Ratafia Champagne en Kaasparels met Bas van Hest en Lotte Bloem | S16E03

Ratafia Champagne en Kaasparels met Bas van Hest en Lotte Bloem | S16E03

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Cocktails, Gastvrijheid en Slimme Tips met Anne en Charlotte | S16E02

Cocktails, Gastvrijheid en Slimme Tips met Anne en Charlotte | S16E02

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Wijn, Waagstukken en Horecaverhalen met Leon Aben | S16E01

Wijn, Waagstukken en Horecaverhalen met Leon Aben | S16E01

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Gastvrijheid is als een Goede Wijn: Met Liefde en Aandacht Geserveerd

Gastvrijheid is als een Goede Wijn: Met Liefde en Aandacht Geserveerd

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Op Gastvrije Voeten: Hoe Schoenen Bijdragen aan de Perfecte Service | S15E09

Op Gastvrije Voeten: Hoe Schoenen Bijdragen aan de Perfecte Service | S15E09

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Eva, Tanja en Joost over Gastvrijheid in de Zorg en Horeca: De Kracht van Aandacht | S15E08

Eva, Tanja en Joost over Gastvrijheid in de Zorg en Horeca: De Kracht van Aandacht | S15E08

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Voor Roos Veldhuyzen en Kevin van Iersel is Gastvrijheid Meer dan een Warm Welkom | S15E07

Voor Roos Veldhuyzen en Kevin van Iersel is Gastvrijheid Meer dan een Warm Welkom | S15E07

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Daan en Wouter over Gastvrijheid van Binnenuit: Hoe Medewerkers de Sleutel Zijn | S05E06

Daan en Wouter over Gastvrijheid van Binnenuit: Hoe Medewerkers de Sleutel Zijn | S05E06

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Jos Burgers over Echte Gastvrijheid: Wees Meer Geïnteresseerd dan Interessant | S15E05

Jos Burgers over Echte Gastvrijheid: Wees Meer Geïnteresseerd dan Interessant | S15E05

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Stijn en Jordy van "Ober! Ober!" brengen een nieuw boek uit: Gastvrij! | S15E04

Stijn en Jordy van "Ober! Ober!" brengen een nieuw boek uit: Gastvrij! | S15E04

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

De kunst van gastvrijheid en wijn: proeven, beleven en verbinden | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event | S15E04

De kunst van gastvrijheid en wijn: proeven, beleven en verbinden | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event | S15E04

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

De Wetenschap van Gastvrijheid en het Toenemende Belang van de Menselijke Factor in Gastvrijheid | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event | S15E03

De Wetenschap van Gastvrijheid en het Toenemende Belang van de Menselijke Factor in Gastvrijheid | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event | S15E03

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Van Water en Brood naar Sommelier: Op de werkvloer bij Joann | S15E02

Van Water en Brood naar Sommelier: Op de werkvloer bij Joann | S15E02

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Passie, Perfectie en een Michelinster: Het Verhaal van Restaurant Joann | S15E01

Passie, Perfectie en een Michelinster: Het Verhaal van Restaurant Joann | S15E01

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Ingrid van der Veen neemt ons mee van Concept tot Karakter: Hoe Interieurdesign Horeca Succesvol Maakt | S14E10

Ingrid van der Veen neemt ons mee van Concept tot Karakter: Hoe Interieurdesign Horeca Succesvol Maakt | S14E10

Jeannine Sok

ui.globals.release_type.podcast

Bekijk meer